TECC Utbildning - Industrins lokala utbildningsleverantör

Vi arrangerar ett stort antal utbildningar med huvudpunkt i Växjö! Genom att utbilda dig lokalt slipper du långa resor med kostsamma övernattningar, och du behöver inte vara borta från jobb och familj längre än nödvändigt. För att säkerställa hög kvalitet anlitar vi erfarna föreläsare och utbildningsledare med god kompetens, från hela landet. Vi har ett stort kursutbud, Vår målsättning är att tillfredsställa det individuella behovet; vilket också innebär att vi gärna tar oss an nya idéer. Ni är mer än välkomna att kontakta oss med frågor, nya önskemål eller ytterligare utformning av befintliga upplägg. Allt för att passa just dig- och ditt företag!

Öppet- eller företagsförlagt program?
Det finns fördelar med att gå våra öppna utbildningar, många uppskattar exempelvis de diskussioner och erfarenheter som utbyts mellan kursdeltagare från olika företag i regionen. Mötet kan bli en värdefull ingång till att bygga upp ett personligt kontaktnät med nya kollegor inom samma profession. Många av våra utbildningar lämpar sig dock väl att genomföra på det enskilda företaget. Är ni fler på ert företag med samma utbildningsbehov så kan ni enkelt begära en offert, och vi arrangerar utbildningen enbart för er.

Anmälan till en kurs är bindande
Vid avanmälan 14-8 dagar innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften.

Vid avanmälan 7-1 dagar innan kursstart debiteras 100 % av kursavgiften (annan person från företaget kan dock överta platsen utan avgift).
Deltagare
Vi har ett begränsat deltagarantal till våra utbildningar för att kunna ha utrymme att öppna upp till många värdefulla diskussioner och erfarenhetsutbyten.
Inställda kurser
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs som inte samlar tillräckligt antal deltagare. Vid inställande av kurs debiteras ingen kursavgift.
Avgifter och innehåll
I kursavgiften ingår samtliga måltider samt dokumentation. Moms tillkommer.

Medlemmar erhåller alltid förmånliga rabatter på samtliga våra utbildningar.