Intresset för att ”nätverka” har inte undgått oss, vår organisation har ett bagage med över 35 års erfarenhet av att bedriva funktionsnätverk i sydöstra Sverige.

Att nätverka innebär ett unikt samarbete som gynnar alla medverkande. Du träffar människor som delar din arbetsroll, från liknande industriföretag runt om i regionen. Ett utmärkt sammanhang för att knyta fler kontakter, hämta nya perspektiv och utbyta idéer sinsemellan. Idéer som kan vara till stor vikt både för den enskilde och för företagen!

Hur fungerar det?

Våra nätverksgrupper ses i en neutral och trevlig miljö ute på de olika värdföretagen. Där får vi en inblick i just deras vardag, med såväl framgångar som eventuella utmaningar. Fokus hålls på ett specifikt tema som vi tillsammans beslutat under föregående träff. Vi försöker ideligen hinna med den hederliga förmiddagsfikan, och till sist avrundas dagen allt som oftast över en gemensam lunch för den som vill.

Upplägg

Varje nätverk ses vanligtvis en halvdag, tre till fyra gånger per år. För att alla ska ha chansen att delta så mycket som möjligt, bokar vi i regel alla datum innan årets början. Upplägget ger var och en utrymme till att planera i god tid. Teknikcentrum samordnar alla parter. Vi ordnar det praktiska, skickar ut kallelse och efter önskemål; bjuder in experter, ordnar studiebesök eller andra aktiviteter av intresse.

Vi specialiserar oss främst på ett par områden
utformat för tjänstemän inom industrisektorn.

Aktuella nätverk

VD

Verkställande direktörer

Kvalitet​

Kvalitetschefer​

Produktion

Produktionschefer

Inköp

Inköpschefer

​HR

Human resources

Konstruktion

Konstruktionsansvariga

Lean

Lean- & förbättringskoordinatorer

PolymerNet

Plastindustri – Branschnätverk

Medicinteknik

Branschnätverk

Nätverk

  • E-post
  • Telefon