För dig som arbetar med försäljning och kundrelationer - Snart har vi ny uppstart av vårt säljprogram

Vi riktar oss både till dig som nybliven säljare, och vill bygga en stabil grund att stå på, men även till den erfarne säljaren som vill vara med i matchen och finslipa sina verktyg. Välj den nivån som passar dig och ditt arbete, eller bygg din kompetens från grunden och följ våra steg för att bli ett riktigt proffs!

Rätt kunskap leder till ökad lönsamhet

Vår avancerade säljkurs – Key Account Management, ger dig de verktyg som behövs för ett lyckat partnerskap med nyckelkunden, modeller så att du kan skilja nyckelkunder från ”ordinarie kunder”, strategier som ökar dina odds för att behålla nyckelkunden och nya sätt för att hålla konkurrenterna borta. Key Account Management leder till ökad lönsamhet för både köpare och säljare!

Framför varje säljare står en inköpare

Inköp och lönsamhet är starkt kopplade begrepp, men är ni verkligen medvetna om inköpets fulla betydelse för företagets lönsamhet? Lönsamhet ökar i takt med trender som outsourcing och fokusering på kärnverksamheten, det är inte ovanligt att inköpet står för två tredjedelar av ett företags totala kostnadsmassa. Så, hur kan du påverka det ekonomiska resultatet och göra bättre affärer? Jo, arbeta mer effektivt!

Vår utbildning - Effektivt inköp, är utbildningen som ger dig verktyg och strategier till att bedriva ett effektivt och strukturerat inköpsarbete på hemmaplan.

Anmälan till en kurs är bindande. Vid avanmälan 14-8 dagar innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften. Vid avanmälan 7-1 dagar innan kursstart debiteras 100 % av kursavgiften (annan person från företaget kan dock överta platsen utan avgift).

Deltagare
Vi har ett begränsat deltagarantal till våra utbildningar för att kunna ha utrymme att öppna upp till många värdefulla diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Inställda kurser
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs som inte samlar tillräckligt antal deltagare. Vid inställande av kurs debiteras ingen kursavgift.

Avgifter och innehåll
I kursavgiften ingår samtliga måltider samt dokumentation. Moms tillkommer.