UPPSTART

Marknads- & Försäljningschefsnätverk för industriföretagen i sydöstra Sverige

Vi på teknikcentrum är glada över att intresset för att nätverka ökar stadigt!
Det är just nätverkandet som vi brinner lite extra för. Vi vill göra allt vi kan för att förena människor och deras erfarenheter för att tillsammans stärka den svenska industrin och företagande, stort som smått!
Vi är övertygade om att alla drar nytta av denna unika möjlighet att samarbeta inom funktioner som sträcker sig över företagen.
Vår organisation har över 35 års erfarenhet av att bedriva funktionsnätverk i sydöstra Sverige, och vi specialiserar oss främst på ett par områden utformade för tjänstemän inom industrisektorn. Vi har nu fått förfrågningar om att starta upp ett marknads- och försäljningschefsnätverk för funktionen, något som vi självfallet vill förverkliga tillsammans med er. Därmed vill vi bjuda in till en informations-/uppstartsträff av nätverket under hösten!
Vi vill såklart väcka ytterligare intresse med ambitionen att sätta så många idéer och erfarenheter som möjligt i omlopp. Kan du som Marknadschef eller Försäljningschef vara intresserad av att medverka i detta nätverk?
Gör gärna en intresseanmälan. Vi är tacksamma för några sekunder av din tid och bidragande engagemang!
Hoppas att vi ses till hösten!

Nätverk för Marknads- & Försäljningschefer

  • Intresseanmälan

  • Kommentar, synpunkt, fundering etc.