TECC/ maj 28, 2018/

Praktiskt Ledarskap – Coachande förhållningssätt

Detta är vår mest avancerade ledarskapsutbildning där du under två dagar förses med praktiska verktyg och inspiration för att arbeta mer coachande i din roll som ledare.

Du kommer att få med dig olika metoder för att vägleda och inspirera både dig själv och andra. Vi går igenom de vanligaste coachverktygen men även de mer skarpa, och hur du utvecklar dem till ytterligare en nivå. Teoretiska genomgångar varvas med deltagaraktiva metoder i form av gruppdiskussioner, rollspel och andra övningar utifrån egna erfarenheter. Metodiken bygger på olika motivationshöjande verktyg från KBT (Kognitiv BeteendeTerapi) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Metoderna är konkreta och enkla vilket gör att du direkt kan komma igång och använda dem i ditt arbete.

Kursen lämpar sig till dig som erfaren ledare i rollen som ex. mellanchef, gruppchef, teamledare eller projektledare, du har med dig någon form av ledarutbildning eller erfarenhet som ledare men vill få inspiration och fler verktyg för att hjälpa dina medarbetare att prestera bättre.

Share this Post